Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 14 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2013, o 11:02 
Kreator

Podziękowań: 9
No i wszystko gra ^^

-Rozmowy z Bogiem- (Księga I)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2013, o 11:03 
Zakorzeniony

Podziękowań: 6
Dzięki. Wobec tego zaraz będę słał PW adminowi.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2013, o 12:32 
Guru

Podziękowań: 100
Temat zamykam, ponieważ miał on dotyczyć powitania. Rejestrują się akceptujesz regulamin i panujące na nim zasady, dlatego mogłeś go nie zaakceptować przed rejestracją. Podane tutaj punkty nie mają służyć wymówce, a napisane są w sposób najprostszy. Tematy związane z czarną magią, satanizmem lub jakieś tam niebezpieczne rytuały widać od razu na pierwszy rzut oka .

Tytuł: Re: Witam
PostNapisane: 23 lip 2013, o 14:34 
Guru

Podziękowań: 289
Sayiah napisał(a):
Drogi Zedzie,
trochę dziwne że ledwo po rejestracji chwyciłeś za podważanie regulaminu.

Nie chce mi się rozpisywać, ale moim zdaniem osoba inteligentna którą się wydajesz nie miałaby większych trudności z regulaminem. Wiadomo że na forum rejestrują się różne osoby, nie zawsze pełnoletnie, nie zawsze obeznane z tematem. Nie chcemy szkody dla tych osób, bo jesteśmy świadomi że nie każdy zna swoje własne granice, toteż granice ezoteryki.

Nawiązując do pisania o satanizmie, przywoływaniu duchów; znalazłyby się osoby, które nie miałyby doświadczenia lub nawet uprawnień, a chwyciłyby za przywoływanie duchów lub innych istot, i zrobiłyby to źle. Albo z własnego błędu, albo z błędu osoby piszącej wątek. To samo z satanizmem. Po prostu niektóre osoby nie umieją się obsługiwać bezpiecznie wiedzą.

Obrażanie uczuć religijnych jest akurat bardzo banalne, jednym słowem szanujemy się tutaj nawzajem, i nie umniejszamy wyznań drugiej osoby.

Wprowadzających w czarną magię etc. - to samo co u góry.
Kryteriów może nie ma, ale z pewnością każdy ma instynkt samozachowawczy.

Jednym słowem regulamin mówi o tym, abyśmy opamiętywali się, jakie informacje stosownie można przekazać szerszemu gronu różnych osób, a jakie warto zachować dla siebie lub osób zaufanych.

Pozdrawiam.

Myślę, że w związku z Twoim zapytaniem post Sayiah odpowiada wyczerpująco. :)
Pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

horoskop | horoskop dzienny | tarot | biorytm | sennik
Witaj na Naszym forum ezoterycznym. Porozmawiasz tutaj z użytkownikami na tematy niezwykłe. Warto również sprawdzić aktualny horoskop na cały rok 2013 razem z przesłaniem anielskim dla każdego znaku zodiaku! Oprócz tego nasi użytkownicy pomogą zinterpretować twój sen oraz zagłębią Cię w tematykę ezoteryczną. Sprawdzisz również znaczenie snu w naszym własnym senniku online, w którym podyskutujesz z użytkownikami.
Regulamin, polityka prywatności i kontakt