Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 cze 2013, o 10:44 
Zakorzeniony

Podziękowań: 2
witajcie!

Emilia mi na imie, 28 czerwca , czyli za kilka dni obchodze Urodziny, jestem z 1982 roku, i mam pytania dotyczace pozostalej polowy tego roku: czy praktyka w urzedzie miasta ktora obecnie robie przyniesie szanse pracy? czy jesli nie to znajde w miare szybko po jej zakonczeniu inne zatrudnienie? czy zmienie mieszkanie? i czy pojawi sie w koncu milosc w moim zyciu? Dziekuje serdecznie i pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2013, o 15:16 
Szaman

Podziękowań: 136
Witaj Emilio, praktyka w urzędzie miasta przyniesie Ci szansę pracy, jesteś osobą pracowitą która zna się na rzeczy, która da sobie radę w trudnych sytuacjach. Potrafisz pracować z ludźmi, dobrze się komunikujesz z ludźmi i to są Twoje zalety które wpłyną na Twój dalszy rozwój zawodowy.
W przyszłości zmienisz mieszkanie, ale ciężko mi powiedzieć kiedy to będzie, czy to będzie za kilka miesięcy czy za rok czasu :/
Co do miłości, znajdzie się taka na pewno, w kartach widzę że jest ktoś koło Twojego boku kto coś do Ciebie czuje, ale zapewne Ty nie dostrzegasz tej osoby jako przyszłego partnera. Daj sobie trochę czasu, niektórzy szukają latami, niektórzy dopiero w wieku załóżmy 45 lat się zakochują, to uczucie jest dosyć specyficzne i trzeba się liczyć z tym że może przyjść trochę później. Ale głowa do góry, na pewno kogoś poznasz przed końcem tego roku.

Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

horoskop | horoskop dzienny | tarot | biorytm | sennik
Witaj na Naszym forum ezoterycznym. Porozmawiasz tutaj z użytkownikami na tematy niezwykłe. Warto również sprawdzić aktualny horoskop na cały rok 2013 razem z przesłaniem anielskim dla każdego znaku zodiaku! Oprócz tego nasi użytkownicy pomogą zinterpretować twój sen oraz zagłębią Cię w tematykę ezoteryczną. Sprawdzisz również znaczenie snu w naszym własnym senniku online, w którym podyskutujesz z użytkownikami.
Regulamin, polityka prywatności i kontakt