Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 cze 2014, o 13:44 
Zakorzeniony

Podziękowań: 2
Witam. Próbowałam sama zinterpretować moja piramidę. Jednak cztery zera w wyzwaniach mam .... chyba to niezbyt dobrze. :(
28.10.1981 r.
Z góry dziękuję

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2014, o 19:19 
Szaman

Podziękowań: 1200
Przyjęło się, że zero w wyzwaniach oznacza, iż trzeba będzie realizować wszystkie wibracje razem, czyli od 1 do 9. Wyzwania więc będą rozbudowane, bo po części o wszystko będzie w nich chodzić.

Znaczenie zera, w wyzwaniach:
Zero w wyzwaniu wskazuje na bardzo starą duszę. Jego obecność w wyzwaniu oznacza, że albo będziesz musiał/a przejść wszystkie wyzwania, albo nie będzie żadnych wyzwań. W przypadku zera w wyzwaniach masz wybór zdecydować się i tego się od Ciebie oczekuje że odnajdziesz sposób by rozwijać w sobie wszystkie talenty i całą mądrość, wiedzę jaka zawierają w sobie wszystkie liczby. W przeciwnym razie istnieje możliwość, że wszystko będzie przeszkodą na drodze twojego rozwoju, i nieustannie będziesz musiał/a walczyć z przeszkodami w swoim życiu, na zasadzie „co mnie nie zabije to wzmocni”
Przeszkód na drodze życia w okresie,kiedy to wyzwanie występuje jest albo niewiele, lub mogą one być ze wszystkich kierunków. Wyzwanie 0 nazywane jest też wyzwaniem wyboru.Mogą wystąpić trudności z określeniem co jest dla nas ważne a co najważniejsze.Osoba z tym wyzwaniem jest w pełni zdolna do analizowania sytuacji i porównywania możliwych rozwiązań. Jednak podjęcie właściwej decyzji może być trudne dla takiej osoby.Żeby sobie poradzić z tym wyzwaniem należy mieć wiarę we własne umiejętności ,uwierzyć ,że poprzez rzeczową analizę będziemy dokonywać włąściwych wyborów. To jest wyzwanie, które zwykle zależy od indywidualnych predyspozycji ich właściciela.Osoby, które wykorzystywać będą intuicję, swoją wiedzę mogą się uchronić od wielu pułapek jakie może zafundować życie.Aby sprostać wyzwaniu 0 musisz mieć kontrolę wszystkich liczb; niezależność 1, dyplomacje 2, optymizm 3, praktycyzm 4, zrozumienie i wiarę 5, dostosowanie 6, mądrość 7, konstruktywną moc 8, altruizm 9. Innymi słowy, aby sprostać wyzwaniu, 0 w twoim życiu, musisz być bardzo uzdolnioną osobą.

PostNapisane: 5 cze 2014, o 21:34 
Kreator

Podziękowań: 15
Dziękuję za ten temat! Również mam 0 w wyzwaniach.. także w głównym.. jeszcze zanim zaczęłam interesować się numerologią czułam, że jestem kimś kto nie ma żadnego szczególnego talentu.. ani przeznaczenia.
Więc to bardzo pasuje do opisu..

"W samotności nigdy nie marnujemy czasu, nawet nic nie robiąc. Niemal zawsze trwonimy go w towarzystwie. Żadna rozmowa z sobą nie może być całkowicie bezpłodna; coś z niej zawsze wynika, bodaj tylko nadzieja, że znów się kiedyś spotkamy." (E. Cioran)

PostNapisane: 6 cze 2014, o 08:17 
Zakorzeniony

Podziękowań: 2
Dziekuję Irisa.
Kiedy analizuję swoje dotychczasowe życie, to faktycznie to się sprawdza co napisałaś. Cały czas muszę walczyć. A powiedzenie " co nas nie zabije to nas wzmocni" niejako jest moim mottem zyciowym.

Odpowiedz w temacie

Przyjaciele: dobrysennik.pl
Centrum pobierania

Witaj na Naszym forum o tematyce - rozwój osobisty i duchowy. Porozmawiasz tutaj z użytkownikami na tematy niezwykłe. Warto również sprawdzić aktualny horoskop na cały rok 2013 razem z przesłaniem anielskim dla każdego znaku zodiaku! Oprócz tego nasi użytkownicy pomogą zinterpretować twój sen oraz zagłębią Cię w tematykę rozwoju osobistego, spraw związanych z duchowością, jak i również ezoteryką. Sprawdzisz także znaczenie snu w naszym własnym senniku online, w którym podyskutujesz z użytkownikami.
Regulamin, polityka prywatności i kontakt