Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 mar 2014, o 16:50 
Zakorzeniony

Podziękowań: 4
Dzis snily mi sie statki kosmiczne na niebie. Byla noc duzo gwiazd spojrzalam na niebo i widzialam wylaniajace sie statki kosmiczne i mowilam o matko juz je widze, no jasne moge ge dojrzec.

Bylo ich coraz wiecej i mialy rozne ksztalty.

Czy ktos wie co to moze oznaczac; snic o UFO, bo bo jak to inaczej zinterpretowac hmmm..

Prosilabym o pomoc gdyz w sennikach za bardzo i za duzo nic o tym niestety nie ma:(

Dziekuje z gory:*

PostNapisane: 9 mar 2014, o 17:07 
Zakorzeniony

Podziękowań: 2
w moim senniku było coś takiego ze to wiez z niebem ziemią albo anioł stróż sprawujacy nad tb opiekę.
tez miałam podobne sny :)

PostNapisane: 9 mar 2014, o 17:11 
Zakorzeniony

Podziękowań: 4
Kurcze ciekawe byl ten nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam, najsmiesniejsze to to ze ja wiedzialam ze snie,a sen byl tak wyrazny. Gdybym miala talent malarski bylby piekny obraz:)

PostNapisane: 9 mar 2014, o 19:38 
Zakorzeniony

Podziękowań: 2
ok. 2 tygodnie temu miałam taki sen ze nawet nie wiedziałam czy to mi sie sni czy to sie dzieje tak realistycznie to wygladało. powinnas poczytać o snach tu na forum fajnych rzeczy sie można dowiedzieć :)

Odpowiedz w temacie

Przyjaciele: dobrysennik.pl
Centrum pobierania

Witaj na Naszym forum o tematyce - rozwój osobisty i duchowy. Porozmawiasz tutaj z użytkownikami na tematy niezwykłe. Warto również sprawdzić aktualny horoskop na cały rok 2013 razem z przesłaniem anielskim dla każdego znaku zodiaku! Oprócz tego nasi użytkownicy pomogą zinterpretować twój sen oraz zagłębią Cię w tematykę rozwoju osobistego, spraw związanych z duchowością, jak i również ezoteryką. Sprawdzisz także znaczenie snu w naszym własnym senniku online, w którym podyskutujesz z użytkownikami.
Regulamin, polityka prywatności i kontakt