Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co robić???
PostNapisane: 21 cze 2013, o 21:27 
Zakorzeniony

Podziękowań: 6
Witam.
Mam na imię Dorota 04.05.1959. W styczniu poznałam mężczyznę (Andrzej 04.02.1960). Cały luty, marzec i część kwietnia kontaktowaliśmy się ze sobą, a od maja jakby nożem uciął i nie wiem co się dzieje. Chciał czasu na pozałatwianie swoich spraw, więc go dostał i teraz już nie wiem co dalej? Serce mówi,(albo trafniejszym określeniem będzie moja intuicja) że wszystko się wyjaśni i ułoży, tylko muszę uzbroić się w cierpliwość, a rozum...już sama nie wiem? Pozdrawiam!!!

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2013, o 06:20 
Szaman

Podziękowań: 136
Pani Doroto, jeśli chodzi o relacje między Panią a Panem Andrzejem, mogę śmiało z kart wyczytać że może się Pani spodziewać kolacji w resteuracji. Podczas tej kolacji Pan Andrzej wszystko Pani wyjaśni, wytłumaczy dlaczego potrzebował aż tyle czasu. Zarówno Pani jak i Pan Andrzej myślicie o sobie nawzajem w każdej chwili i będziecie to robić dalej.
Relacja między Państwem ulegnie poprawie w niedalekiej przyszłości.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2013, o 15:53 
Kreator

Podziękowań: 27
Witam karty mówią iż jest pani kobieta z temperamentem , proszę się tak nie zamartwiać , aby Pani nie przyciągnęła wszystkiego co nie dobre,trzeba zawsze być dobrej myśli , jest Pani dla niego ciepłą pełną wdzięku , atrakcyjną kobietą moje karty mówią , iż Pani może nie wiedzieć dokładnie co czuje do tego mężczyzny ale na pewno coś , teraz jest czas aby się nad tym zastanowić on jest niezdecydowany, nie odzywa się być może, dlatego że ma problemy finansowe ,lubi z Panią przebywać , już niedługo dojdziecie do porozumienia.
Pozdrawiam

Tytuł: Re: Co robić???
PostNapisane: 22 cze 2013, o 19:32 
Zakorzeniony

Podziękowań: 6
Witam.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Przywróciło mi to wiarę w miłość i chęć do życia,bo już powoli zaczynałam tracić nadzieję na ciąg dalszy mojej znajomości z Andrzejem. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję!!!!!! Dorota1212.

Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

horoskop | horoskop dzienny | tarot | biorytm | sennik
Witaj na Naszym forum ezoterycznym. Porozmawiasz tutaj z użytkownikami na tematy niezwykłe. Warto również sprawdzić aktualny horoskop na cały rok 2013 razem z przesłaniem anielskim dla każdego znaku zodiaku! Oprócz tego nasi użytkownicy pomogą zinterpretować twój sen oraz zagłębią Cię w tematykę ezoteryczną. Sprawdzisz również znaczenie snu w naszym własnym senniku online, w którym podyskutujesz z użytkownikami.
Regulamin, polityka prywatności i kontakt