Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pytanie o wrozbe
PostNapisane: 21 cze 2013, o 15:10 
Kreator

Podziękowań: 7
Witam

Mam na imie Elzbieta
ur 1962-09-17

Nie mam szczególnych pytań ale chciałabym wiedzieć co mnie czeka w tym roku. Czego moge sie spodziewac. Moze karty maja jakąś rade dla mnie dla mnie :)

Pozdrawiam Ela

PostNapisane: 23 cze 2013, o 20:40 
Kreator

Ella62b napisał(a):
Witam

Mam na imie Elzbieta
ur 1962-09-17

Nie mam szczególnych pytań ale chciałabym wiedzieć co mnie czeka w tym roku. Czego moge sie spodziewac. Moze karty maja jakąś rade dla mnie dla mnie :)

Pozdrawiam Ela

Witam wszystkich :)

Widze ze nikt nie chce mi powróżyć 8-|, ech no coz najwidoczniej nic nowego mnie nie spotka w tym roku. W sumie fajnie, czyli cisza i spokój :ymparty: :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2013, o 22:55 
Szaman

Podziękowań: 136
Witaj, poczekaj cierpliwie na wróżbę, Ja poprosiłem innych wróżbitów o udzielenie Ci odpowiedzi, ponieważ mam pewien dylemat.

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2013, o 00:21 
Szaman

Podziękowań: 694
A jaki dylemat Bart?

Odpowiedź do Ella62b
Droga Elżbieto, rozłożyłam dla Ciebie karty, na pytanie, jakie będą najważniejsze wydarzenia/sprawy do końca 2013 roku. Pierwsze co widzę, to, to, że czeka Cię romans, zmiany w sferze uczuciowej. Prawdopodobnie na Twojej drodze pojawi się mężczyzna, na widok, którego Twoje serca zabije mocniej, ta znajomość może trwać nawet do kilku miesięcy/lat a później przerodzić się w trwały związek - szanse na to są. Dalej, będziesz mieć mnóstwo okazji, aby zmienić swoje życie, pozbyć się wszystkich niepotrzebnych myśli, uporządkować swoje życie, otworzyć się na nowe możliwości. Przez te kilka miesięcy głównie skupisz się tak jak już pisałam na sferze uczuciowej, ale także i zawodowej. Jeżeli chodzi o pracę, zarabianie pieniędzy, to też ładnie, to wygląda. Czeka Cię podwyżka, awans, poprawa sytuacji finansowej, a także możliwe jest dodatkowe zajęcie, praca. Oczywiście tutaj będzie bardzo ważna Twoja postawa, wyjdź na przeciw, nie obawiaj się porażki, myśl pozytywnie i korzystaj z życia, a na pewno będziesz zadowolona.

Pozdrawiam :)

Tytuł: Re:
PostNapisane: 24 cze 2013, o 08:26 
Kreator

Bartemaus napisał(a):
Witaj, poczekaj cierpliwie na wróżbę, Ja poprosiłem innych wróżbitów o udzielenie Ci odpowiedzi, ponieważ mam pewien dylemat.

Dziękuje za odpowiedz Bartemaus :)
A mogę wiedzieć jaki miałeś dylemat ?
( ach ta kobieca ciekawość ) :) :) :) :)

PostNapisane: 24 cze 2013, o 08:37 
Kreator

Irisa napisał(a):
A jaki dylemat Bart?

Odpowiedź do Ella62b
Droga Elżbieto, rozłożyłam dla Ciebie karty, na pytanie, jakie będą najważniejsze wydarzenia/sprawy do końca 2013 roku. Pierwsze co widzę, to, to, że czeka Cię romans, zmiany w sferze uczuciowej. Prawdopodobnie na Twojej drodze pojawi się mężczyzna, na widok, którego Twoje serca zabije mocniej, ta znajomość może trwać nawet do kilku miesięcy/lat a później przerodzić się w trwały związek - szanse na to są. Dalej, będziesz mieć mnóstwo okazji, aby zmienić swoje życie, pozbyć się wszystkich niepotrzebnych myśli, uporządkować swoje życie, otworzyć się na nowe możliwości. Przez te kilka miesięcy głównie skupisz się tak jak już pisałam na sferze uczuciowej, ale także i zawodowej. Jeżeli chodzi o pracę, zarabianie pieniędzy, to też ładnie, to wygląda. Czeka Cię podwyżka, awans, poprawa sytuacji finansowej, a także możliwe jest dodatkowe zajęcie, praca. Oczywiście tutaj będzie bardzo ważna Twoja postawa, wjedź na przeciw, nie obawiaj się porażki, myśl pozytywnie i korzystaj z życia, a na pewno będziesz zadowolona.

Pozdrawiam :)

Dziękuje Ci pięknie Iriso :)
Romans!!! ja nie mogę! i kasa! Ciekawe :) Dziękuje Ci, zobaczymy co będzie :)
Lece do pracy, miłego dnia życzę :)

PostNapisane: 24 cze 2013, o 11:47 
Kreator

Wydawali mi sie czy byl post z linkiem do mnie ???
Szkoda ze zniknal :-(

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2013, o 12:11 
Szaman

Podziękowań: 694
Nie, to nie było do Ciebie, to była reklama na forum, do wszystkich. Aby się zarejestrować, wydać kasę i nic się nie dowiedzieć, właśnie na tym takie coś polega.

PostNapisane: 24 cze 2013, o 13:16 
Kreator

Irisa napisał(a):
Nie, to nie było do Ciebie, to była reklama na forum, do wszystkich. Aby się zarejestrować, wydać kasę i nic się nie dowiedzieć, właśnie na tym takie coś polega.

Dziekuje Iriso,tak przypuszczalam,bo wrozba za 2 zl to chyba tyle by byla warta lub nawet nie :-)

Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

horoskop | horoskop dzienny | tarot | biorytm | sennik
Witaj na Naszym forum ezoterycznym. Porozmawiasz tutaj z użytkownikami na tematy niezwykłe. Warto również sprawdzić aktualny horoskop na cały rok 2013 razem z przesłaniem anielskim dla każdego znaku zodiaku! Oprócz tego nasi użytkownicy pomogą zinterpretować twój sen oraz zagłębią Cię w tematykę ezoteryczną. Sprawdzisz również znaczenie snu w naszym własnym senniku online, w którym podyskutujesz z użytkownikami.
Regulamin, polityka prywatności i kontakt