Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pytanie
PostNapisane: 21 cze 2013, o 13:15 
Zakorzeniony

Podziękowań: 0
Witam!
Mam na imię Iza (Izabella)
Moja data urodzenia to 2 luty 1982 r.
Mam kilka pytań, na dobry początek :)

Czy osiągnę sukces i satysfakcję w dziedzinie zawodowej?
Obrałam nowy kierunek działania i jestem ciekawa czy jest on dla mnie dobry :)

Czy uda mi się być w satysfakcjonującym, udanym i szczęśliwym związku? Jaka mnie czeka przyszłość w sferze miłości?
Czy mężczyzna o którym teraz marzę jest dla mnie właściwy?
Myślę o tym mężczyźnie już od ponad 2 lat, raz się schodzimy, raz rozstajemy, on utrzymuje, że mnie kocha, ale nasza sytuacja nie pozwalała rozwijać się naszej miłości. Ja go kocham, on mówi, że mnie też. Mamy ze sobą cały czas kontakt, ale już nie jesteśmy parą, choć ja wciąż mam nadzieje, że to się może zmienić. Czy warto walczyć i czekać na niego?

Czy wyjazd za granicę jest dla mnie korzystny?

I czy moja zła passa się wreszcie odwróci i moje życie zacznie przybierać pozytywny obrót?

Bardzo proszę o wskazówki.
Z góry dziękuję i pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2013, o 06:34 
Szaman

Podziękowań: 136
1)Czy osiągnę sukces i satysfakcję w dziedzinie zawodowej?
Obrałam nowy kierunek działania i jestem ciekawa czy jest on dla mnie dobry:

Jesteś osobą konkretną, która bardzo dobrze pracuje, zawsze dajesz z siebie wszystko to na co cię stać. Na pewno przyda Ci się czujność i uwaga, za niedługo może nadejść bardzo ważny dla Ciebie moment który może przeważyć o sukcesie zawodowym, czasami nie trzeba trzymać się schematów tylko wyjść ponad to. Możesz też się spodziewać nowych propozycji pracy, albo lepszego stanowiska, trzeba się na to przygotować mentalnie.

2)Czy uda mi się być w satysfakcjonującym, udanym i szczęśliwym związku? Jaka mnie czeka przyszłość w sferze miłości?
Czy mężczyzna o którym teraz marzę jest dla mnie właściwy?

Zarówno w przeszłości jak i teraz karty mówią to samo, Twój związek nie jest idealnym związkiem, widać też w kartach wspomniane w pytaniu rozłąki, ale co do samej przyszłości karta świat, mówi że w przyszłości niedalekiej zejdziecie się razem, w końcu będziecie normalną parą. Gdzie nic nie stanie na przeszkodzie a i możliwe jest że się doczekasz potomka czego Ci życzę :)

3)Czy wyjazd za granicę jest dla mnie korzystny?

I czy moja zła passa się wreszcie odwróci i moje życie zacznie przybierać pozytywny obrót?

Na Twoim miejscu porządnie bym się zastanowił czy wyjazd za granicę jest naprawdę potrzebny, karty niestety mówią że to nie jest za dobry pomysł.
A co do passy, zawsze powtarzam tak, że chociaż podążamy pod górkę i życie rzuca nam kłody pod nogi, w końcu nastanie dzień w którym staniemy na szczycie i będzie nam tylko z górki czego Tobie życzę. Karty są podobnego zdania ale terminu kiedy to nastąpi niestety nie umiem Ci podać.

Tytuł: Re: Pytanie
PostNapisane: 22 cze 2013, o 16:58 
Zakorzeniony

Podziękowań: 0
Dziękuję bardzo! I jestem wdzięczna za dobre słowo i nadzieję na przyszłosc! :) Pozdrawiam serdecznie

Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.

horoskop | horoskop dzienny | tarot | biorytm | sennik
Witaj na Naszym forum ezoterycznym. Porozmawiasz tutaj z użytkownikami na tematy niezwykłe. Warto również sprawdzić aktualny horoskop na cały rok 2013 razem z przesłaniem anielskim dla każdego znaku zodiaku! Oprócz tego nasi użytkownicy pomogą zinterpretować twój sen oraz zagłębią Cię w tematykę ezoteryczną. Sprawdzisz również znaczenie snu w naszym własnym senniku online, w którym podyskutujesz z użytkownikami.
Regulamin, polityka prywatności i kontakt