Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 gru 2014, o 11:09 
Zakorzeniony

Podziękowań: 0
Witam, chciałbbym prosić o interpretacje tego snu, z góry dziekuje. :)
Sniło mi się, że znajduję się na moim podwórku rozmawiam z 2 kotami (jeden czarny, drugi biały) zdenerwowałem się na czarnego kota i go zamordowałem (nie było widać śladów krwi) kot leżał na drewnie.Zobaczywszy to biały kot spytał się mnie co ja najlepszego zrobiłem, odparłem spokojnie patrz teraz. Czarny kot spowrotem ożył był na mnie bardzo zły za to co uczyniłem. Jednak po zaproponowaniu mu wyjścia na piwo przekonał się do mnie z powrotem.

PostNapisane: 21 gru 2014, o 14:52 
Wizjoner

Podziękowań: 256
Wszystko zalezy od tego jak odbierasz koty w życiu realnym.
Jeżeli normalnie to znaczy, ze jest coś co ci dokucza jakas sprawa nie jest rozstrzygnięta i chciałbys by w końcu była ale nie masz odwagi zadzaiałać, a powinieneś.

Natomiast jesli dla Ciebie koty przynosza pecha to sen ten by znaczył, ze pojawia sie ajkies problemy z którymi nie bedziesz mógł sobie poradzić. Najchcetniej bedziesz chciał rzucić wszystko w diabły. Jednak po długiej analizie znajdziesz sposób by sobie z tym poradzić

Odpowiedz w temacie

Przyjaciele: dobrysennik.pl
Centrum pobierania

Witaj na Naszym forum o tematyce - rozwój osobisty i duchowy. Porozmawiasz tutaj z użytkownikami na tematy niezwykłe. Warto również sprawdzić aktualny horoskop na cały rok 2013 razem z przesłaniem anielskim dla każdego znaku zodiaku! Oprócz tego nasi użytkownicy pomogą zinterpretować twój sen oraz zagłębią Cię w tematykę rozwoju osobistego, spraw związanych z duchowością, jak i również ezoteryką. Sprawdzisz także znaczenie snu w naszym własnym senniku online, w którym podyskutujesz z użytkownikami.
Regulamin, polityka prywatności i kontakt