Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Drukuj
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lis 2013, o 12:26 
Zakorzeniony

Podziękowań: 4
Witam Was serdecznie!

Dzis obudzilam sie ze strasznym koszmarem i sama nie wiem co mam ba ten temat myślec dlatego proszę Was Kochani o pomoc.

Śniło mi sie ze widziałam jak ktoś rozsypuje ziemie, i nie wiedzieć czemu ja odganialan kogoś od tego i było to strasznie przerażajace. Dostałam paczkę w której było pełno biżuterii lancuszkow drogich kamieni itd. Oprócz tego śniło mi se ze spałam i śniło mi sie koszmar ze tracę energię życiowa i jestem tym przerażona. ( sen w śnie) po obudzeniu sie w tym śnie mama mi podała szklankę czystej wody i tabletkę jakbym była chora. Oprócz tego siostra poprosiła mnie żebym jej załatwiła dzień wolny w pracy bo potrzebowała zostac z synkiem w domu. Na koniec moja mama zamawiała pizzę. Wiem ze może dla was bie brzmi to strasznie ale najbardziej straszne był sen w śnie o tym ze tracę energię życiowa.

Co to może oznaczać; cały teb bałagan senny?

Z góry dziękuje za pomoc:*

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2013, o 16:22 
Zakorzeniony

Masz na mysli jakas chorobe, czy jak? Z tym przyatakowaniem:)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2013, o 17:15 
Zakorzeniony

Podziękowań: 13
Albo po prostu koszmar. Przypisywanie tym wydarzeniom jakiejkolwiek "wartości" przed dokładnym ich zbadaniem to bardzo zły pomysł, jako że otwiera pacjentkę na efekty psychofizyczne (nocebo) związane z wiarą w takie rzeczy.

A tak bardziej poważnie, jeżeli, Kasiu, praktykujesz w jakimś systemie rozwoju, możesz sprawdzić czy symbolika na coś wskazuje (tj. jest konsekwentna w jakimś kierunku). Jeżeli nie, obstawiałbym na zwykły koszmar; szczególnie osoby które są zabobonne często samo robią sobie kłopoty biorąc takie błahostki za "ważne".

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2013, o 17:24 
Zakorzeniony

Powiem Ci tak, staram sie nie wierzyc w bajki i nie obracac sie za siebie na kazdym kroku. Wystraszyl mnie ten sen pozniewaz mi sie sny bardzo czesto sprawdzaja. Albo w znaczeniu symbolicznym,albo doslownym. Mam na mysli to,ze np cos mi sie przysni i za jakis czas dokladnie tak sie wlasnie dzieje. Z racji,ze gdy moj sen dzieje sie w moim rodzinnym domu zawsze to nawiazuje to do klopotow rodzinnych, wiec spodziewam sie,ze tutaj moze cos sie wydarzyc. A byc moze moja nadinterpretacja, pozniewaz bizuteria to dobry znak, mama zaczela nowa prace wiec byc moze dlatego ta bizuteria jako cos dobrego itd. A ja coz, bylam chora przez dluzszy okres zwykle przeziebienie,ale nadal mnie trzyma. Wiec ta energia zyciowa marna. Chyba roszyfrowalam cale przeslanie. A z ta ziemia jescze rozmyslam:)! Dziekuje za zainteresowanie i odp:*

Odpowiedz w temacie

Przyjaciele: dobrysennik.pl
Centrum pobierania

Witaj na Naszym forum o tematyce - rozwój osobisty i duchowy. Porozmawiasz tutaj z użytkownikami na tematy niezwykłe. Warto również sprawdzić aktualny horoskop na cały rok 2013 razem z przesłaniem anielskim dla każdego znaku zodiaku! Oprócz tego nasi użytkownicy pomogą zinterpretować twój sen oraz zagłębią Cię w tematykę rozwoju osobistego, spraw związanych z duchowością, jak i również ezoteryką. Sprawdzisz także znaczenie snu w naszym własnym senniku online, w którym podyskutujesz z użytkownikami.
Regulamin, polityka prywatności i kontakt